Founders

Onze stichting zou nergens zijn zonder onze founders: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten voor de Doesburg Rhedense Uitdaging.

Oranjefonds

Het Oranje Fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

Circulus-Berkel

Circulus-Berkel is actief in zowel het afval- en grondstoffenbeheer als in het beheer van openbare ruimte voor negen gemeenten. Dat leidt tot een brede waaier van diensten. Die voeren zij uit met medewerking van bewoners en met inzet van sociale werkgelegenheid. Hierbij kiezen zij voor een duurzame toekomst met minder afval en meer grondstoffen, een schone, verzorgde leefomgeving en een betrokken samenleving.

Gemeente Rheden

De 7 dorpen van de gemeente Rheden liggen tussen de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom, een schitterend heide- en bosgebied. Dit is een unieke combinatie in Nederland.

Ubbink

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Zij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van hun productportefeuille.

Rabobank

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank!

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Pin It on Pinterest

Share This