Vrienden

Naast de Founders kent de Doesburg Rhedense Uitdaging ook ‘vrienden’. Deze vrienden bestaan uit bedrijven en organisaties die het werk van de stichting financieel ondersteunen.

Onze vrienden zijn:

Rebo

Wij brengen eigenaren, huurders en VvE’s succes als het gaat om vastgoed- en VvE-beheer, woning- en bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij en valuation& research. Met veel passie en professionaliteit brengen we klanten optimaal rendement. We weten exact wat er in de markt speelt, presenteren innovatieve en onderscheidende diensten en verbinden partijen met elkaar. Als familiebedrijf verstaan we als geen ander de kunst van het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. Gebaseerd op vertrouwen, door klanten getypeerd als betrokken, onderscheidend en dichtbij. Het verschil maken; het is ons karkakter, het zit in onze genen.

Hoornstra

Hoornstra Bouw is een dochteronderneming van Hoornstra Infrabouw. Ons bedrijf beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hier worden in eigen beheer op zowel ambachtelijke wijze (restauratie werkzaamheden) als modern machinaal, houten bouwwerken uitgevoerd. Doordat dit onderdeel in eigen beheer is, kan er een nauwkeurige planning worden opgesteld en zijn wij niet afhankelijk van derden. Het vervaardigen van raamkozijnen, deuren, dakkapellen, trappen en prefab bouwdelen verhoogt de efficiency en snelheid op de bouwplaats.

Wij claimen voor onze opdrachtgevers een betrouwbare partner te zijn.

Nedabo

Nedabo is specialist op het gebied van betonelementen. Dat betekent niet alleen dat wij alles weten over betonplaten, betonblokken en keerwanden, maar dat wij ook blijven innoveren in ons vakgebied. 

Nedabo levert betonplaten voor o.a. industrie, landbouw, milieu-industrie, aannemerij, overheid etc. Betonplaten zijn snel en makkelijk te leggen en duurzaam in gebruik. Naast nieuwe betonplaten, leveren we ook gebruikte betonplaten. 

JDI smart web applications

JDI smart web applications onderscheidt zich door het ontwikkelen van slim ingerichte webapplicaties. Voor ons begint dit met een trots team vol met energie, dat samen met onze klant de eindklant centraal stelt.

Met onze toegewijde en innovatieve klanten ontdekken en onderzoeken wij kansen om hun primaire proces te verbeteren en te automatiseren. Om uiteindelijk een uniek op maat gemaakte slimme en gebruiksvriendelijke webapplicatie in gebruik te kunnen nemen. Een webapplicatie die naadloos aansluit op de wensen van de klant en haar eindklant. Maar bovenal een webapplicatie die de performance van onze klant en haar eindklant verbetert.

Wij blijven gezamenlijk doorontwikkelen om zo altijd een stap voor op de concurrentie te blijven. Dit bereiken wij door de inzet van ons multidisciplinair team, die de projecten op Agile basis aanpakt en werkt volgens de scrum-methodiek.

Onze webapplicaties zijn gebruiksvriendelijk en net als ons team laagdrempelig in omgang.

‘Visie zonder actie is een dagdroom. Actie zonder visie is een nachtmerrie.’

Gemeente Rozendaal

Rozendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland vlak ten noordoosten van de stad Arnhem. De gemeente telt 1.654 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 27,95 km² (waarvan 0,03 km² water). De gemeente Rozendaal maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Rozendaal is naar aantal inwoners gemeten de kleinste gemeente op het Nederlandse vasteland. Alleen Vlieland en Schiermonnikoog hebben minder inwoners. Rozendaal is eveneens de dunstbevolkte gemeente op het Nederlandse vasteland (Wieringermeer was nog dunner bevolkt wanneer ook watervlaktes meegerekend worden, maar is in 2012 opgegaan in de gemeente Hollands Kroon).

Rozendaal behoort tot de miljonairsgemeenten van Nederland.

Het dorp Rosendaal was op 1 januari 1812 deel gaan uitmaken van de gemeente Velp. Op 1 januari 1818 werd de gemeente Velp opgeheven. Velp kwam bij de nieuwe gemeente Rheden en Rosendaal werd een zelfstandige gemeente. Op 1 januari 1933 is de naam veranderd van Rosendaal in Rozendaal. In 2018 bestond Rozendaal 200 jaar als zelfstandige gemeente.

Pin It on Pinterest

Share This