Beursvloer van Doesburg en Rheden 2018 levert 42 mooie matches op!

20 nov, 2018

De Beursvloer 2018 vond weer plaats op 5 november 2018. in Het Arsenaal in Doesburg, net als vorig jaar georganiseerd door de Doesburg – Rhedense Uitdaging, het Loket Vrijwilligerswerk Rheden en de Buurtacademie Doesburg. Het enthousiaste openingswoord kwam van wethouder Ellen Mulder van Doesburg, waarna ze samen met haar collega-wethouder Gea Hofstede van Rheden met de bekende klap op de gong de Beurs openden. Direct daarna ontstond, begeleid door een vijftal inspirerende hoekmensen, een levendige “handel” in vraag en aanbod van materialen, kennis en expertise en faciliteiten. Ruim 80 vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en bedrijven hielpen elkaar met gesloten beurzen en legden waardevolle contacten.

Deze Beursvloer was de tweede voor Doesburg en Rheden samen en de vierde voor Doesburg en vormt zo langzamerhand een mooie jaarlijks terugkerende traditie.

Bij het sluiten van de markt een uur later konden 42 matches worden genoteerd (toch weer 5 meer dan in 2017). Met een drankje en een hapje werden tijdens de sfeervolle bijeenkomst de ontstane contacten nog wat verder verdiept.

Pin It on Pinterest

Share This